top of page

Milyen technológiai újításokkal segítheti vállalkozását az új T3 nagy teherbírású fiber csőlézervágó gép?

A fémvágó fiber lézergépek globális gyártójaként a HSG Laser bemutatta vadonatúj, T3 típusú, három tokmányos, nagy teherbírású csőlézervágó gépét. Az új technológiák segítségével a T3 különböző csővágási lehetőségekre nyújt megoldást.Nagy pontosságú vágás, független, szervomotoros, profilkövető, alapanyag megtámasztással.

A T3 modell független, magas érzékenységű szervomotoros alapanyag megtámasztással rendelkezik mind a 9 m-es adagoló szakaszon, mind a 6 m-es leszedőn, amely hatékonyan támasztja meg a nehéz csöveket és biztosítja a nagy pontosságú vágást vízszintes irányban. Az intelligens támasztókarok fel-le követik az alapanyagot mikor a gép vágás közben forgatja azt, így a pontos vágás és a hatékony működés tökéletes egyensúlyát éri el.Egyedülálló optikai szenzoros terhelésérzékelés a pontos rögzítéshez és az automatizálás növelésének érdekében.

A csőterhelést optikai szenzorok ellenőrzik, így a tokmány pontosan tudja szabályozni a cső befogási hosszát, ami tovább javítja a töltési automatizálást és a megbízhatóságot. Ez az innovatív technológia nemcsak a kézi működtetés nehézségeit csökkenti, hanem a folyamatos gyártást is nagymértékben támogatja.Mobil tripla tokmány: A nagy teherbírás, a flexibilitás és a sokoldalúság fúziója.

A T3 új, mobil hármas tokmányú szerkezetével nagy teherbírású csővágást tesz lehetővé. A standard R2 tokmány 600 kg teherbírású, 20-350 mm-es csövekhez. Opcionálisan tovább növelhető 800kg-ra a megfogó tokmány teherbírása. A két első és egy hátsó tokmány kombinációja nagyobb terhelhetőséget biztosít, míg a C3 tokmány könnyedén kezeli a teljes cső vágását. Emellett a tokmány maradékanyagvágó funkciója tovább javítja az anyagkihasználást és a termelés hatékonyságát. Emellett a tokmány chuck's short tail anyagvágó funkciója tovább javítja az anyagkihasználást és a termelés hatékonyságát, a maradék nélküli feldolgozás által.Tiszta vágás a környezetbarát gyártás érdekében.

A HSG T3 tripla tokmányú, nagy teherbírású csőlézervágó gépe a környezetbarát gyártást helyezi előtérbe. A vágási terület elszívócsövekkel van felszerelve, így biztosítva a tiszta és környezetbarát feldolgozási környezetet. Ez a kialakítás nemcsak a kezelők egészségét és biztonságát védi, hanem a berendezés hosszú távú stabil működésének fenntartásához is hozzájárul.Többfunkciós automata adagolórendszer: Megtakarítás a munkaerőköltségek terén és a termelés hatékonyságának növelése.

A különböző cső-specifikációk automatikus betöltését biztosítja a T3 lézergép többfunkciós automata adagolórendszer. Ez az rendszer képes 6-9 m hosszú csöveket és zártszelvényeket automatikusan betölteni, így lehetővé teszi a munkaerőköltségek megtakarítását és a termelés hatékonyságának növelését. Ez az innovatív kialakítás kiemeli a T3-at a kategóriájából, és a hatékony termelés értékes eszközévé teszi.A HSG Laser a fémmegmunkáló berendezések globális szolgáltatójaként mindig is elkötelezett volt az iránt, hogy kivételes termékeket és szolgáltatásokat nyújtson a felhasználóknak. A jövőre nézve a HSG Laser továbbra is fenntartja az innovatív fejlesztéseket, hogy még hatékonyabb és intelligensebb fémvágó berendezésmegoldásokat kínáljon az ügyfeleknek világszerte.


További részletek:

Várdai András

+36 57 506516 | +36 20 3452513


Kérje ajánlatunkat!

Comments


Kiemelt bejegyzések

Régi blog bejegyzések

bottom of page