top of page

TM65 automata fiber lézervágó

6500mm csővágó lézergép automata adagoló rendszerrel már 10mm profiltól!

A TM65 egy automata gyártósor speciálisan vékony fém csövek és zártszelvények vágáshoz. Ez a 4 tengelyes lézervágó függőleges vágást tesz lehetővé. A gép két fő egységből áll: Digitális forgatóegységgel integrált lézervágó és az automata adagoló-kiadagoló rendszer. A TM65 egyedisége a befogható méretekben rejlik: Már 10x10mm-es profil vágható és egészen 70x70mm-ig. A TM65 új fejlesztésű, digitálisan vezérelt tokmányszerkezettel rendelkezik. Mint minden HSG berendezés, a TM65 is csúcsminőségű alkatrészekből épül, mely által elérhető a nagy sebességű vágás kisebb alkatrészeknél is, mind ez kellemetlen rezonáló hatás nélkül. A gép lelke, a fiber lézerforrás az IPG-től érkezik és 1kW-tól 4kW-ig választható. A TM65 acél, rozsdamentes acél anyagok, 2kW-tól alumínium és réz anyagok vágására is alkalmas.

TM65: Product
TM65: ProGallery_Widget
tm65 fiber lézervágó automata adagoló és betöltő rendszere közelnézetben

Az adagoló rendszer Siemens PLC vezérléssel rendelkezik és a teljes lézervágás folyamat automatizált a szelvények betöltésétől a vágott darabok gyűjtéséig. Az okos és professzionális adagoló rendszer munkaerőt és időt spórol meg. A csővágó lézergép 3 felszereltségben rendelhető: Félautomata, automata és manuális (adagoló rendszer nélkül). Bővebb információért keresse a munkatársainkat!

tm65 automata fiber lézervágó lézerfej, elektronikai és gázköri alkatrészei

A nagy sebességű és apró méretű objektumok vágásánál sem jelentkezik jelentős rezonáló hatás. A robosztus és precíz minőséget a beépített fődarabok és alkatrészek garantálják: Panasonic, YYC, Hiwin és Shimpo CNC alkatrészek, Schneider elektronikai alkatrészek, SMC, Rexroth gázköri alkatrészek. A lézerfej Precitec, a  lézerforrás IPG gyártmány. A multi-touch kijelző mellett, a gép legtöbb funkciója a mellékelt távirányítóval is kezelhető, mely nagyobb szabadságot ad a gépet kezelő személynek.

tm65 fiber lézervágó XCon X tervező- és vágószoftverének számítógépes nézete

A lézervágó vezérlése a HSG saját fejlesztésű, XCon X vágószoftverével történik, a vezérlőparamétereket egyszerűsítették, így a felhasználók könnyen a mesterévé válhatnak egy egyszerű oktatás után. A szoftver 3D rajz importálására alkalmas. Okos funkciók (bekezdő vágás, mikro perforálás, vágáshézag ofszet...stb) segítenek a gazdaságos és produktív termelésben. A multi-touch kijelző az operátor számára egyszerű kezelhetőséget biztosít.

TM65: Testimonial

Műszaki adatok

 • Típus:  TM65 4 tengelyes ipari csővágó lézergép

 • Adagoló: Automata adagoló és gyűjtő rendszer

 • Max. sebesség:  140m/min

 • Max. gyorsulás:  1.2G

 • Visszatérési pontosság:  0.03mm/1000mm

 • Pozícionálási pontosság:  0.03mm/1000mm

 • Lézerforrás:  IPG fiber szilárdtest lézer

 • Lézer teljesítmények: 1kW-tól 4kW-ig

 • Lézerfej: Precitec

 • Tokmány kapacitás / cső: 10mm - 100mm átmérőig

 • Tokmány kapacitás / zártszelvény: 10x100mm - 70x70mm profil méretig

 • Gép méret:  12000x2450x4800mm

 • Teljes gép súly: 8000kg

XLASE-TM65-csovago-lezergep4
XLASE-TM65-csovago-lezergep3
XLASE-TM65-csovago-lezergep2
minta2
minta3
minta1
csovago-lezer-minta3.jpg
TM65: Portfolio
bottom of page