top of page

TP65SD automata fiber lézergép

5 tengelyes 6500mm csővágó lézergép egyesíti a lézervágás, a termikus (folyató) fúrás és a menetfúrás funkcióit! Dönthető lézerfeje gérvágásra is alkalmassá teszi.

A TP65SD csővágó lézergépünkben a lézerfej nem csak függőlegesen vág, hanem dönthető 45° tartományban. A 3D lézervágás által a gérvágott zártszelvény vagy cső anyagok fala is a megfelelő szögben van vágva, így az illesztésük tökéletes lesz. Az 5 tengelyes fejjel, a piacvezető IPG fiber lézerforrással és a teljesen automata szelvény adagoló-gyűjtő rendszerrel a TP65SD magas színvonalú csővágó gyártósort ad a tulajdonos kezébe. A SPEED+ nagysebességű vágási technológi által maximális gyorsulása elérheti az 1,2G-t, a tokmánysebessége pedig a 120r/ perc-et.

TP65: Product
TP65: ProGallery_Widget
tp65sd
lezervagas_folyatofuras_menetfuras.png

3 az 1-ben! A TP65SD csővágó nagy erőssége, hogy a lézer határa nem csak a vágásra korlátozódik, ugyanis egyesíti a folyatófúrás (thermo drilling) és a menetfúrás funkcióit.

tp65 automata fibr csővágó lézer adagoló rendszere

Az adagoló rendszer CNC vezérléssel rendelkezik és a teljes lézervágás folyamat automatizált a szelvények betöltésétől a vágott darabok gyűjtéséig. Az okos és professzionális adagoló rendszer munkaerőt és időt spórol meg.

bevel.webp

A nagy sebességű és apró méretű objektumok vágásánál sem jelentkezik negatív rezonáló hatás. A robosztus és precíz minőséget a beépített fődarabok és alkatrészek garantálják. A fogasléces direkthajtás német Wittenstein, japán Sanyo Denki / Panasonic szervomotorokkal. Az LA4 dönthető lézerfej (5 tengelyes) 0° - 45° tartományban dönthető, ami gérvágásra is alkalmassá teszi a gépet, csökkentve a hegesztési utómunkák költségét. A lézerfej ütközés védelemmel, auto fókusszal és kapacitív távolság érzékelővel-követővel rendelkezik. 

tp65 fiber lézervágó gép hsg8800 vágószoftverének számítógépes nézete

A lézervágó vezérlése a HSG saját fejlesztésű HSG8800 vágószoftverrel történik, mely az ipari felhasználhatóság mellett felhasználóbarát felülettel rendelkezik. A szoftver 3D rajz importálására alkalmas. Okos funkciók (bekezdő vágás, mikro perforálás, vágáshézag ofszet...stb) segítenek a gazdaságos és produktív termelésben. A multi-touch kijelző az operátor számára egyszerű kezelhetőséget biztosít.

safety.gif

A biztonsági fényfüggöny azonnal riasztást ad, ha bármilyen behatolást észlel a biztonsági tartományon belül, miközben a tokmányok nagy sebességgel dolgoznak. Így megakadályozza a baleseteket, az emberi testtel való esetleges ütközést, védve a dolgozókat és a gépet.

TP65: Testimonial

Műszaki adatok

 • Típus:  TP65SD

 • Adagoló: Automata adagoló és gyűjtő rendszer

 • Max. sebesség:  120m/min

 • Max. gyorsulás:  1.2G

 • Visszatérési pontosság:  0.05mm/1000mm

 • Pozícionálási pontosság:  0.03mm/1000mm

 • Lézerforrás:  IPG fiber szilárdtest lézer

 • Lézer teljesítmények:  3000W - 6000W

 • Lézerfej:  LA4 3D (+- 45° tartományban dönthető) lézerfej, auto fókusz

 • Tokmány kapacitás / cső: 20mm - 273mm átmérőig

 • Tokmány kapacitás / zártszelvény: 20x20mm - 200x200mm profil méretig

 • Gép méret:  12000x3800x2800mm

csovago-lezer-minta.jpg
csovago-lezer-mint3.jpg
csovago-lezer-minta3.jpg
csovago-lezer-minta2.jpg
TP65: Portfolio
bottom of page