top of page

TX65 automata fiber lézergép

5 tengelyes 6500mm cső lézervágóközpont automata adagoló rendszerrel

A TX65 5. generációs nagy sebességű intelligens csővágó gép, amelyik a HSG egyedi Speed + Cut technológiáját használja, amely 10% -kal hatékonyabb a RapidCut-hoz képest, és 30% -kal gyorsabb, mint a normál vágás. Különlegességei, hogy az 5 tengelyes fej 45 fokban képes dőlni, ezért ferde vágás is lehetséges, továbbá fúrásra és hőfúrási funkció is található benne. Az okos rendszer könnyen azonosítja és tárolja a különféle csöveket. Professzionális nyomás-visszajelzővel rendelkezik, amely automatikusan beállítja a nyomást a különböző csőátmérőknek és vastagságoknak megfelelően, ezáltal a termelés hatékony és biztonságos. A TX65 automatikus betöltőrendszerét numerikus vezérlőrendszer irányítja, így zökkenőmentesen kapcsolódik a csővágó géphez.

TP65: Product
TP65: ProGallery_Widget
tx load1.jpg

 A TX65 automatikus rakodórendszert numerikus vezérlőrendszerrel rendelkezik és zökkenőmentesen kapcsolódik a csővágó géphez. Az automatikus szállító rendszer időt és munkaerőt takarít meg, javítja a csővágógép munkahatékonyságát

TX tokmány.jpg

A digitális tokmányokkal felszerelt TX65 -nél nincs szükség kézi beállításra. Az intelligens rendszer könnyen azonosítja és tárolja a különféle csövek adatait. Professzionális nyomás-visszacsatoló rendszerrel rendelkezik, amely automatikusan beállítja a nyomást a cső különböző átmérőinek és vastagságának megfelelően, és valós időben érzékeli a riasztásokat, ezáltal a termelés hatékony és biztonságos.

tp65 fiber lézervágó szervomotor

A nagy sebességű és apró méretű objektumok vágásánál sem jelentkezik negatív rezonáló hatás. A robosztus és precíz minőséget a beépített fődarabok és alkatrészek garantálják. A fogasléces direkthajtás német Wittenstein, japán Sanyo Denki / Panasonic szervomotorokkal. A 3D lézerfej (5 tengelyes) 165° tartományban dönthető, valamint ütközés védelemmel, auto fókusszal és kapacitív távolság érzékelővel-követővel rendelkezik. 

tp65 fiber lézervágó gép hsg8800 vágószoftverének számítógépes nézete

A HSG által fejlesztett teljesen új HSGX9500 vezérlőrendszer kapott, amelyet kifejezetten csövek vágására terveztek és még felhasználóbarátabb működést biztosít. Saját csőanyag-könyvtárral rendelkezik, és 50 féle cső-illesztési folyamatot integrál. Különböző csővágási segédfunkciókkal rendelkezik, például a csövek grafikájának simítása, bekezdő vágás, mikro perforálás, vágáshézag ofszet stb.

TP65: Testimonial

Műszaki adatok

 • Típus:  TX65

 • Adagoló: Automata adagoló és gyűjtő rendszer

 • Max. sebesség:  170m/min

 • Max. gyorsulás:  1.2G

 • Visszatérési pontosság:  0.03mm/1000mm

 • Pozícionálási pontosság:  0.03mm/1000mm

 • Lézerforrás:  IPG fiber szilárdtest lézer

 • Lézer teljesítmények:  1kW - 4kW

 • Lézerfej:  WSX (Precitec Lightcutter alkatrészek) 3D (165° tartományban dönthető) lézerfej, manuális fókusz

 • Tokmány kapacitás / cső: 12mm - 254mm átmérőig

 • Tokmány kapacitás / zártszelvény: 12x12mm - 200x200mm profil méretig

 • Gép méret:  12500x5600x2800mm

csovago-lezer-minta.jpg
csovago-lezer-mint3.jpg
csovago-lezer-minta3.jpg
csovago-lezer-minta2.jpg
TP65: Portfolio
bottom of page