top of page

X0606 fiber lézervágó

100m/min sebesség  -  1.0G gyorsulás  -  IPG lézerforrás 1.5kW-tól 3kW-ig

Az X széria legkisebb professzionális fiber lézervágó gépe, lineáris motormeghajtással a precíziós lézervágás érdekében. Az X szériára jellemző a kompakt, kis helyigényű, energiatakarékos és formatervezett dizájn. Mint az összes G szériás modellben, így az új X szériás modellekben is kizárólag japán és német csúcsminőségű fődarabok alkotják a gép részeit, ezzel garantálva a hosszú és karbantartásmentes élettartamot. Teljesen zárt ipari burkolata megvédi a dolgozót a reflektálódott lézersugárzástól és a vágás során keletkezett füsttől. 

G3015C: Product
G3015C: ProGallery_Widget
G3015C: Testimonial
g3015c fiber lézervágó alkatrészek, szervmotor, x tengely gerenda és lézerfej

A gép fő alkatrészeit a piacvezető és csúcsminőséget képviselő német és japán beszállítóktól érkeznek. A lézergép lelkét a szilárdtest lézerforrás teszi ki, amit a német IPG gyárt, élettartama eléri a 100 000 munkaórát. A fogasléc meghajtást a német WITTENSTEIN Alpha gyártja, mely önzsírzó, zárt mechanizmussal rendelkezik, így mindig optimális a kenés, minimális koszolódás és karbantartás mellett. A minőségi alkatrészek a kisebb összetevőknél is jelen vannak, mint például az elektronikai alkatrészek Omron és Schneider.

x0606_01.jpg

Márvány asztal és lineáris motormeghajtás garantálja a gép rázkódásmentes stabilitását. Két oldalt állítható lemezalapanyag leszorító található, amely megakadályozza az alapanyag deformációját és eltorzulását, így a mindig pontos és precíz vágást érhetünk el vele.

X3015-váz-removebg.png

A lézervágógép alapját egy robusztus, nagy teherbírású gépváz alkotja. Az innovatív gyártási eljárásnak köszönhetően a váz deformálódásmentes pontossága 20 évre garantált. A váz részeit egy 12 méteres CNC marógéppel történő megmunkálást követően és a precíz hegesztés után 4 lépcsős stresszmentesítésen esik át, valamint 600°C fokos hőkezelésen.

x0606_02.jpg

Égésgátló mangán acélréteg fedi a teljes vágási területet. Nagy teljesítmény esetén sem deformálódik és hatékonyan védi gépünket a vágás során keletkezett hőtől és ütődéstől. Teljesen zárt kialakítása és koncentrált, erőteljes elszívása révén a környezetbe semmilyen káros emisszió nem jut ki.

Műszaki adatok

G3015C: Portfolio
g3015c-fiber-lezervsago-vagasminta.jpg
DSC_1429.JPG
fem-lezervagas-minta4.jpg
fem-lezervagas-minta6.jpg
fem-lezervagas-minta5.jpg
fem-lezervagas-minta2.jpg
fem-lezervagas-minta.jpg
bottom of page