top of page

X1510 fiber lézervágó

120m/min sebesség  -  1.5G gyorsulás  -  IPG lézerforrás 1.5kW-tól 3kW-ig

Az X1510 modell teljesen zárt elegáns külsővel rendelkező kompakt, kis helyigényű energiatakarékos fiber lézervágó. Az X3015 típushoz hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, de kisebb asztallal A gép fődarabjai a HSG-nél már megszokott német és japán csúcsminőségű alkatrészek alkotják: Panasonic szervomotorok, IPG lézerforrás, Wittenstein Alpha fogasléc, Precitec lézerfej, Omron és Schneider elektronikai. A minőségi alkatrészeknek köszönhetően nagy megmunkálási sebességgel rendelkezik ami akár 120méter/perc is lehet 1.5G gyorsulással. A gép belső vázát hőálló mangán acéllemez borítással látták el, melynek funkciója, hogy hatékonyan védje a hőtől és az ütődésektől.

G3015C: Product
G3015C: ProGallery_Widget
X3015-váz-removebg.png

Az XLASE gépekre jellemző precizitás a gép vázában is megmutatkozik. A géptest alapját egy rendkívül stabil és masszív váz alkot, ami egy 12 méteres CNC marógéppel történt megmunkálást követően 600°C fokos hőkezelés és 24 órás lehűtés következik. A speciális eljárásoknak köszönhetően az asztal felületének pontossága 20 évre garantált.

G3015C: Testimonial
1510_back.jpg

A gép 1500x1000mm-es horizontálisan mozgó hasznos munkaasztallal rendelkezik. Újratervezett burkolatát hátsó ajtóval látták el, mely lenyitásával nagyobb méretű lemezek is feldolgozhatóak vele, lemezrögzítő rendszere pedig megakadályozza az alapanyag rezgését és elmozdulását.

g3015c fiber lézervágó alkatrészek, szervmotor, x tengely gerenda és lézerfej

A fiber lézervágó gépekre való specializációnak köszönhetően az XLASE/HSG gépek magas műszaki színvonalat képviselnek. A gépeket alkotó fődarabok egytől-egyig neves beszállítóktól érkezik (IPG lézerforrás, Precitec lézerfej, Panasonic szervomotorok, Wittenstein Alpha fogasléc, Omron és Schneider elektronikai alkatrészek).  Az automatikus önzsírzó és teljesen zárt rendszernek köszönhetően mindig optimális a kenés, minimális koszolódás és karbantartás mellett. 

X3015-removebg.png

A gép hosszútáv precíz működése érdekében a vázat hő- és égésgátló mangán acéllemez borítással látták el, amely ellenáll a vágás során történő nagy erővel kicsapódó salakanyagnak, a magas hőmérsékletnek és az ütéseknek.

G3015C: Portfolio
g3015c-fiber-lezervsago-vagasminta.jpg
DSC_1429.JPG
fem-lezervagas-minta4.jpg
fem-lezervagas-minta6.jpg
fem-lezervagas-minta5.jpg
fem-lezervagas-minta2.jpg
fem-lezervagas-minta.jpg

Műszaki adatok

bottom of page