top of page

2022 IPAR NAPJAI akció!

Ne szalassza el az egyedi akciónkat, mellyel kizárólag az Ipar napjai kiállításon jelentkezünk!

5.000.000 Ft árkedvezmény a kiállított G3015X 3kW-os lézervágóra!

STANDSZÁM: A Pavilon 306C

A továbbfejlesztett, új G3015X fiber lézervágónkat mutatjuk be a HSG laser standján. A berendezésnek nem csak a külseje újult meg, de a műszaki tartalom is tovább fejlődött! A 3kW-os fiber lézerforrással a gép szénacél lemezt 20mm-ig, rozsdamentes acél lemezt akár 10mm-ig vág, továbbá reflektív alapanyagok vágása sem jelent problémát mint alumínium vagy réz. A HSG G3015X csúcsminőséget képvisel, melyről személyesen is meggyőződhet a HSG standján!

ipar-napjai-2022-lezervago-akcio.jpg

HSG G3015X ipari fiber lézervágó

A HSG ipari minősége már bizonyított Magyarországon, hiszen a hazai képviselet - Signdepot Europe Kft - által már rengeteg ügyfél telephelyén került beüzemelésre HSG fiber lézervágógép. A gyár szinte teljes portfóliója megtalálható az országban, a síklemez vágóktól a csővágó lézergépekig, továbbá HSG élhajlító is.

A legnépszerűbb modell a 3000x1500mm-es, asztalváltós G3015A sík lézervágó, mely ár/érték arányban verhetetlen. Ez a gép kompromisszum mentes műszaki színvonallal és több műszakos munkarendre alkalmas ipari minőséggel rendelkezik. A G3015A típust váltja le a továbbfejlesztett G3015X típus.

Hogyan lehet az eleve jót még jobbá tenni? A HSG fejlődésében nincs megállás! A G3015X gép alapterülete csökkent, miközben a teljesítménye, sebessége nőtt, valamint olyan extra felszereléseket és új funkciókat kapott, mely segítik a probléma mentes és felhasználóbarát munkavégzést.

Várjunk az IPAR NAPJAI kiállításon a HSG standján Önt is, győződjön meg a HSG minőségéről és a Signdepot szakértelméről! Hiszen mit sem ér egy ipari berendezés, ha nincs mögötte megfelelő szerviz szolgáltatás!

- További információ a G3015X lézervágóról - 

ITT REGISZTRÁLHAT AZ INGYENES BELÉPŐÉRT!

HSG az IPAR NAPJAI kiállításokon

bottom of page