top of page

Megérkezett az új R2 sorozat: A vágási pontosság és hatékonyság kombinációja

A csővágás kritikus és összetett feladat az ipari termelésben. Erre a kihívásra reagáltak a HSG mérnökei és fejlesztették ki az új R2 sorozatú, két tokmányos, univerzális csőlézervágó gépet. Ez a gép számos kiváló tulajdonsággal rendelkezik, amelyek új szintre emelik a vágási pontosságot és hatékonyságot.


Az R2 sorozat pneumatikus alátámasztási technológiát alkalmaz, amely biztosítja a nagy pontosságú vágást. A rakodóágy alapfelszereltségként három garnitúra pneumatikus homorú keréktámasszal rendelkezik, amelyek a legtöbb cső alátámasztási igényeinek megfelelnek. Ezenkívül az opcionális szervo követőtámasz tovább növeli a vágási pontosságot.


Emellett az R2 sorozat alapfelszereltségéhez tartozik dupla befogós, nyolc szorító görgős tokmány, amely számos csőtípus vágásának lehetőségét biztosítja. Legyen szó kerek csőről, négyszögletes csőről, szögacélról vagy csatornaacélról, az R2 sorozat könnyedén megbirkózik vele. Ezenkívül az opcionális professzionális nyolc görgős tokmány hatékonyabb befogást biztosít, ami stabilitást és biztonságot nyújt a vágási folyamat során.


A teljesítmény tekintetében az R2 sorozat szintén kiemelkedő. Az R2 sorozat akár 120 m/perc sebességgel, 100 fordulat/perc fordulatszámmal és 1,0 G gyorsulással kiváló dinamikus teljesítményt nyújt, ami hatékonyan növeli a termelékenységet. Legyen szó nagy vagy kis csőről, az R2 lézervágónak nem jelent akadályt, hatékony és pontos vágást érhetünk el vele.


A kiemelkedő hardveres teljesítmény mellett az R2 sorozatot a HSG-X buszvezérlő rendszerrel is felszerelték. Ez a rendszer a busztechnológián alapul, amely hatékony megoldást nyújt a felhasználók számára a nehézkes működés, az alacsony hatékonyság és a magas költségek problémáira az intelligens és könnyen kezelhető szolgáltatások révén. A felhasználók egyszerűbben vezérelhetik a berendezést és javíthatják a termelés hatékonyságát.


Ezenkívül az R2 lézervágó a környezetvédelemre és a tiszta vágásra összpontosít. A vágási terület légelszívó csatornával van felszerelve, így marad a feldolgozási környezet tiszta és környezetbarát. Ez nemcsak a termékminőség javítást segíti elő, hanem csökkenti a környezetre gyakorolt esetleges negatív hatást is.


Összefoglalva az R2 univerzális csőlézervágógép kiváló műszaki tulajdonságainak köszönhetően kiemelkedő munkaerővé válik az ipari termelésben. Akár a pontosságról, akár a hatékonyságról van szó, az R2 sorozat kiváló teljesítményt nyújthat Önnek.
Comments


Kiemelt bejegyzések

Régi blog bejegyzések

bottom of page