top of page

FMW-1000 fiber lézerhegesztő

IPG lézerforrás 1kW-tól 1.5kW-ig

Büszkén mutatjuk be a HSG egyre népszerűbb FMW-1000 kézi fiber lézerhegesztő készüléket. A hegesztőiparban használatos legújabb megoldásokat tartalmazza ami kiemeli a sorból. A hagyományos hegesztéssel összehasonlítva az üzemeltetési költsége kevesebb és nem igényel karbantartást. Felhasználóbarát és könnyű kezelhetőség. A gép kezelőjének nincs szüksége szakképzettségre a tökéletes hegesztés eléréséhez. Speciális hegesztési tapasztalok nélkül is egyenletest hegesztés érhető el. A mindig sima felületű varratok nem igényelnek plusz utómunkálatokat, így idő, munkaerőt és pénzt takaríthatunk meg. Legnagyobb előnyei közé tartozik, hogy 3-10-szer gyorsabb, mint a hagyományos hegesztés, nincs anyagdeformáció és nem szükséges hegesztőanyag (huzal/pálca) használata. Az ipari fiber lézerhegesztő gépeink biztonságosak, egyszerűen kezelhetőek és szinte karbantartás mentes rendszerek, valamint kizárólag csúcsminőségi alkatrészekből épülnek fel.

G3015C: Product
G3015C: ProGallery_Widget
HSG-Laser-welding-thumbnail.jpg

Felhasználóbarát kialakítás, a legújabb technológia használatával. Egyszerű működtetésének köszönhetően a kezelőnek nincs szüksége időigényes műszaki tanfolyamokra és nem szükséges szakképzettség a tökéletes hegesztés eléréséhez.

FMW-ss.jpg

Hegesztés követően a varratok egyenletesek, sima felületűek és a munkadarabok nem deformálódnak, ezért a sokszor nélkülözhetetlen utólagos megmunkálási folyamatok (például csiszolás, köszörülés) teljes mértékben kihagyhatók, ami jelentősen csökkenti a üzemeltető számára a munkára fordított időt, ezáltal csökkenti a munkaerő költségeit.

FMW_head.jpg

A hegesztéshez nem szükség hegesztőhuzal, hegesztőpálca,  vagy egyéb hegesztő alapanyag használata, a hegeszteni kívánt termékeket anyagában is lehet hegeszteni, így tovább csökkentheti vele a költségeit. A fogyóeszköz igénye megegyezik a fiber lézervágógépeknél található kopóalkatrészékkel, fúvókák és védőlencsék. A különböző varratok elkészítése esetén fúvókacsere szükséges, ami pár másodpercet vesz igénybe. 3 típusú fúvóka létezik: (1) u-shaped (2) female angle (3) wire feeding.  A hagyományos hegesztőberendezésekhez viszonyítva 3x - 10x gyorsabb. 

ipg.jpg

IPG lézerforrás: A legfejlettebb technológiát alkalmazzák, ezért a világpiacon ez a vezető lézerforrás. Az IPG fiber lézerforrások élettartama eléri a 100 000 munkaórát, fogyóeszközök és karbantartás nélkül. A garancia ideje 24 hónap.

G3015C: Testimonial

Műszaki adatok

parameters1.jpg
G3015C: Portfolio
FMW-sample-1
FMW-sample-2
FMW-sample-4
FMW-sample-3
bottom of page