top of page

2023 IPAR NAPJAI akció!

Ne szalassza el az egyedi akciónkat, mellyel kizárólag az Ipar napjai kiállításon jelentkezünk!

STANDSZÁM: A Pavilon 305B

HSG G3015X ipari fiber lézervágó
 

A HSG ipari minősége már bizonyított Magyarországon, hiszen a hazai képviselet - Signdepot Europe Kft - által már rengeteg ügyfél telephelyén került beüzemelésre HSG fiber lézervágógép. A gyár szinte teljes portfóliója megtalálható az országban, a síklemez vágóktól a csővágó lézergépekig, továbbá HSG élhajlító is.

A legnépszerűbb modell a 3000x1500mm-es, asztalváltós G3015A sík lézervágó, mely ár/érték arányban verhetetlen. Ez a gép kompromisszum mentes műszaki színvonallal és több műszakos munkarendre alkalmas ipari minőséggel rendelkezik. A G3015A típust váltja le a továbbfejlesztett G3015X típus.

Hogyan lehet az eleve jót még jobbá tenni? A HSG fejlődésében nincs megállás! A G3015X gép alapterülete csökkent, miközben a teljesítménye, sebessége nőtt, valamint olyan extra felszereléseket és új funkciókat kapott, mely segítik a probléma mentes és felhasználóbarát munkavégzést.

Várjunk az IPAR NAPJAI kiállításon a HSG standján Önt is, győződjön meg a HSG minőségéről és a Signdepot szakértelméről! Hiszen mit sem ér egy ipari berendezés, ha nincs mögötte megfelelő szerviz szolgáltatás!

- További információ a G3015X lézervágóról - 

fb_hirdetes_1080x1080px.png

IPAR NAPJAI 2022

bottom of page